Brak produktów
259804848
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Nowy produkt
Mieszanka przyprawowa do sporządzania solanki "Jelux"- to naturalne składniki, które pozwolą Ci na przygotowanie pysznych i aromatycznych szynek, polędwiczek, schabów lub boczków. ✔️ 172 g mieszanki na 1,5l wody pozwoli Ci na peklowanie ok. 3 kg mięsa. Zalecamy dodać 3g maggi. ✔️ Skład: peklosól (sól spożywcza, substancja konserwująca: azotyn sodu), czosnek, cukier, ziele angielskie, jałowiec, pieprz czarny, liść laurowy. Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu, w szczelnie zamkniętych opakowaniach. Sposób przygotowania: Do odpowiednio dobranego naczynia wlewamy 1,5L wody, dodajemy gotową mieszankę, przyprawę maggi i mieszamy do całkowitego rozpuszczenia. Do tak przygotowanej solanki dodajemy mięso. Całość przechowujemy w temperaturze 4-8 stopni celcjusza przez około 5-7 dni. W zakładzie używane są: zboża zawierające gluten, seler, soja, dwutlenek siarki.
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Słód Monachijski jest idealnym słodem do piw ciemnych typu Lager, Bock...