Brak produktów
Nowy produkt
8 Przedmioty
Słynne drożdże angielskie, wybierane ze względu na dużą szybkość fermentacji i zdolności do wytwarzania bardzo zwartego osadu na koniec fermentacji, co ułatwia klarowanie piwa.
Drożdże rekomendowane do produkcji szerokiego zakresu piw typu ale.
Zalecana temperatura fermentacji: 18-22°C
Dozowanie: przeciętnie 11, 5 g na 20 litrów piwa.
60,00 zł
95,00 zł
24,50 zł
78,00 zł
6,30 zł
26,00 zł
7,60 zł
Jęczmień palony jest stosowany do piw takich...
7,20 zł
4,60 zł
35,00 zł
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Słód Monachijski jest idealnym słodem do piw ciemnych typu Lager, Bock...