Brak produktów
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Nowy produkt
Dedykowane drożdże górnej fermentacji do podpiwka, kwasu chlebowego,
a także ciemnych piw "porterowych".
Temperatura fermentacji 18-28 ºC.
Stosunkowo wolno fermentujący szczep o bardzo dobrej flokuacji.
Tolerancja na alkohol do 7,5%.
Drożdże na 30 minut przed zadaniem należy uwodnić
w temperaturze 26 ºC +/- 3 ºC
7,00 zł
3,00 zł
6,50 zł
6,00 zł
55,00 zł
4,50 zł
7,00 zł
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej...
7,10 zł
8,00 zł
10,00 zł
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Słód Monachijski jest idealnym słodem do piw ciemnych typu Lager, Bock...