Brak produktów
Szczep górnej fermentacji dedykowany dla piw amerykańskich i hybrydowych.
Niska zawartość estrów.
Temperatura fermentacji 16-24 ºC, optymalna 18-22°C.
Flokuacja wysoka.
Tolerancja na alkohol 7,4%.
Drożdże na 30 minut przed zadaniem należy uwodnić
w temperaturze 27 ºC +/- 3 ºC.
13,00 zł
5,00 zł
14,00 zł
11,50 zł
3,00 zł
125,00 zł
85,00 zł
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej...
7,10 zł
9,50 zł
8,00 zł
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Słód Monachijski jest idealnym słodem do piw ciemnych typu Lager, Bock...