Nowy produkt

61 Przedmioty

Gozdawa - Bavarian Wheat 11 10g

6,50 zł

Więcej informacji

To szczep niemieckich drożdży górnej fermenacji

dedykowany dla piw pszenicznych.

Temperatura fermentacji 16-26 ºC.
Temperatura optymalna fermentacji 22-25 ºC.

Celem otrzymania specyficznych posmakow charakterystycznych

dla piw pszenicznych, fermentacja w warunkach domowych

powinna przebiegać w górnej dopuszczalnej temperaturze.

Posmaki bananowo-estrowe temperatura fermentacji powyżej 24°C.

Odfermentowanie niskie.

Flouklacja niska.

Tolerancja na alkohol do 7,7%

Drożdże na 30 minut przed zadaniem należy uwodnić

w temperaturze 27 ºC +/- 3 ºC.

15 innych produktów w tej samej kategorii:

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Najczęściej kupowane

Informacje

Poradniki

Producenci

Nowe produkty

Dostawcy

Tagi

Ostatnio przeglądane