Brak produktów
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Nowy produkt
Szczep drożdży górnej fermentacji dedykowany dla piw jasnych pszenicznych o bogatym profilu owocowo-estrowym.
W dolnej granicy temperatury fermentacji można użyć tego szczepu do piw typu "Kölsch"
Temperatura fermentacji 20-32 ºC, optymalna 22-24 ºC.
Tolerancja na alkohol do 6,9%
Drożdże na 30 minut przed zadaniem należy uwodnić
w temperaturze 27 ºC +/- 3 ºC.
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Słód Monachijski jest idealnym słodem do piw ciemnych typu Lager, Bock...