Brak produktów
190371190
Nowy produkt
18 Przedmioty
Osłonka podwędzana nadająca kruchość wędlinie, charakterryzuje się elastycznością, zapewniając płynny i bezproblemowy proces nadziewania farszem. Kolor osłonki jest delikatnie przydymiony, gotowe produkty przypominają barwą produkty podwędzane. Osłonki kolagenowe są przeznaczone do produkcji wyrobów parzonych albo gotowanych ✔️ parówek (np. parówek cienkich albo frankfurterek) ✔️ kiełbas suszonych Cechują się doskonałą stabilnością kalibrów. Gotowe wędliny w osłonkach kolagenowych charakteryzują się doskonałymi walorami smakowymi oraz naturalnym wyglądem, zbliżonym do wyrobów produkowanych w naturalnych jelitach baranich. UWAGA! Przed napełnieniem osłonki nie powinno się moczyć. Temperatura parzenia nie powinna przekraczać 74°C. Producent. Jelux Długość 33,33m Średnica 21mm Kolor Karmelowy - transparentny- podwędzany Ilość kupując 1szt otrzymujesz 33,33m
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Słód Monachijski jest idealnym słodem do piw ciemnych typu Lager, Bock...