Brak produktów
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Nowy produkt
Naturalne jelita idealne do domowego wyrobu pysznych wędlin, między innymi kiełbas, pasztetowej czy kaszanki. Świetnie nadają się do gotowania, wędzenia i grillowania.
Jelito na końcu posiada pętelkę, która ułatwia przygotowanie wyrobów.
Temperatura przechowywania: 4-14 ℃.
Jelita przed użyciem należy namoczyć przez ok. 20 min w wodzie o temp. 25 ℃.
Składniki:
Naturalne jelita wołowe (długość: ok. 30 cm, średnica: 45-50 mm - 1 szt.), środek konserwujący: sól.
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Słód Monachijski jest idealnym słodem do piw ciemnych typu Lager, Bock...