Brak produktów
70781768
Nowy produkt
12 Przedmioty
Osłonki kolagenowe to jadalne osłonki nadające kruchość wędlinie, charakteryzujące się elastycznością, zapewniając płynny i bezproblemowy proces produkcyjny. Osłonki kolagenowe są przeznaczone do produkcji wyrobów przetworzonych (parzonych albo gotowanych) ✔️ parówek (np. parówek cienkich albo frankfurterek) ✔️ kiełbas suszonych Cechują się doskonałą stabilnością kalibrów. Osłonki nadają się do wędzenia oraz parzenia. Gotowe wędliny w osłonkach kolagenowych charakteryzują się doskonałymi walorami smakowymi oraz naturalnym wyglądem, zbliżonym do wyrobów produkowanych w naturalnych jelitach baranich. UWAGA! Przed napełnieniem osłonki nie powinno się moczyć. Temperatura parzenia nie powinna przekraczać 74°C. Osłonka jest gotowa od razu do napełnienia nie trzeba jej myć , zwilżać , czy też płukać Idealna do kabanosów, frankfurterków Producent. Jelux Polska Długość 15m Średnica 19mm Rodzaj osłonka kolagenowa
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Słód Monachijski jest idealnym słodem do piw ciemnych typu Lager, Bock...