Brak produktów
10-111-019
Nowy produkt
4 Przedmioty
Radełko kuchenne do przygotowywania makaronu, faworków czy ravioli. Wyposażone w dwa rodzaje stalowych ostrzy - gładkie i falowane. PODWÓJNE - Radełko podwójne do ciasta, makaronu, faworków, ravioli i innych. Przydatne w każdej kuchni. Radełko ma długość 18 cm a średnica ostrza wynosi 4 cm. SOLIDNE - Ostrza wykonane z najwyższej jakości stali nierdzewnej. Uchwyt wykonany z wytrzymałego tworzywa w beżowym kolorze. OSTRE - Posiada dwa ostrza tnące: jedno gładkie do prostych cięć i jedno faliste do krawędzi zygzakowatych. W ten sposób narzędzie tnie i jednocześnie uszczelnia brzegi ciasta lub ravioli. UNIWERSALNE - Radełko posiada uniwersalne zastosowanie. Sprawdzi się również do robienia: makaronów, paluszków pikantnych, paluszków chlebowych, słodyczy lub pikantnych krakersów i ciastek, a także do dekoracji ciast i tart. WYGODNE - Ergonomiczna, antypoślizgowa rączka zapewnia wygodną i bezpieczną pracę. Praktyczny otwór na krawędzi uchwytu pozwala na jego zawieszenie. Nadaje się do mycia w zmywarce do naczyń. Radełko z podwójnymi ostrzami: gładkim i falistym. Wykonane z solidnych materiałów, odpowiednio użytkowane posłuży długie lata. Radełko posiada uniwersalne zastosowanie i sprawdzi się do przygotowywania makaronów, ale również słodyczy czy nawet do dekoracji tort i ciast. Oryginalny produkt greckiej marki NAVA z linii przyborów kuchennych Misty. Wyprodukowano zgodnie z europejskimi standardami.
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Słód Monachijski jest idealnym słodem do piw ciemnych typu Lager, Bock...