Brak produktów
Nowy produkt
1951 Przedmioty
Oryginalny belgijski słód karmelowy. Zapewnia w piwie przyjemne, słodko-karmelowe nuty. Polecany do większości piw górnej fermentacji.
W Anglii zwany także "Crystal malt".
Zalecane ilości w zasypie: 1- 5% w piwach jasnych oraz do 10% w piwach ciemnych
Producent: Castel Malting® (Belgia).
Barwa: 150 EBC (56.8 Lovibond).
5,00 zł
5,20 zł
25,00 zł
3,00 zł
9,00 zł
40,00 zł
5,60 zł
Jęczmień palony jest stosowany do piw takich...
7,20 zł
4,50 zł
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Słód Monachijski jest idealnym słodem do piw ciemnych typu Lager, Bock...