Brak produktów
Nowy produkt
1971 Przedmioty
Słód specjalny, stanowi doskonały dodatek do piw w stylu: Hefeweizen, Dunkelweizen oraz do ciemnych piw górnej fermentacji.
Słód karmelowy pszeniczny (Carawheat®), może stanowić do 15% zasypu podczas zacierania.
Słód nieśrutowany - w razie potrzeby zamów dodatkowo usługę śrutowania.
Producent: Weyermann® (Bamberg, Niemcy).
Barwa: 100-130 EBC (38-49,3 Lovibond)
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Słód Monachijski jest idealnym słodem do piw ciemnych typu Lager, Bock...