Brak produktów
Nowy produkt
198 Przedmioty
Słód specjalny, odpowiednik "Biscuit Malt", polecany do piw belgijskich. m.in.: Trappist, Blonde, Bruin, Amber, Belgian Ale, Dubbel, Tripel, Lambic a także do piw owocowych.
Słód Abbey Malt® może stanowić do 50% podczas zacierania.
Efekt: wybitnie wyrazisty aromat słodowy, kolor piwa od bursztynowego do czerwono-brązowego.
Barwa: 40-50 EBC,
10,00 zł
6,00 zł
Jęczmień palony jest stosowany do piw takich...
7,20 zł
10,80 zł
9,60 zł
7,00 zł
9,30 zł
5,00 zł
14,00 zł
7,00 zł
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Słód Monachijski jest idealnym słodem do piw ciemnych typu Lager, Bock...