Brak produktów
Nowy produkt
198 Przedmioty
Słód specjalny, odpowiednik "Biscuit Malt", polecany do piw belgijskich. m.in.: Trappist, Blonde, Bruin, Amber, Belgian Ale, Dubbel, Tripel, Lambic a także do piw owocowych.
Słód Abbey Malt® może stanowić do 50% podczas zacierania.
Efekt: wybitnie wyrazisty aromat słodowy, kolor piwa od bursztynowego do czerwono-brązowego.
Barwa: 40-50 EBC,
7,00 zł
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej...
30,50 zł
5,90 zł
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w...
30,50 zł
10,80 zł
8,00 zł
8,70 zł
12,70 zł
6,50 zł
5,30 zł
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Słód Monachijski jest idealnym słodem do piw ciemnych typu Lager, Bock...