Brak produktów
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Nowy produkt
DO PIECZENIA, WĘDZENIA, PARZENIA, GOTOWANIA
Siatka wędliniarska służy do przygotowywania domowych wyrobów: szynek, baleronów oraz innych mięsiw.
Dzięki niej Twoje wyroby będą miały tradycyjny wygląd i kształt.
Produkt stanowi unikalne połączenie doskonałej jakości siatki wędliniarskiej z zadrukowaną etykietą pozwalającą na identyfikację produktu.
Specjalnie dobrane materiały, pozwalają na obróbkę cieplną mięsa do temp. 125°C bez zmiany aromatu i smaku. Oferowany przez nas produkt jest elastyczny oraz wytrzymały, co umożliwia łatwe nałożenie go na przygotowywane mięso.
Siatka nadaje się do ręcznego nadziewania mięsa o przekroju do 15 cm.
Długość : 4 m
Szerokość: 15cm
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Słód Monachijski jest idealnym słodem do piw ciemnych typu Lager, Bock...