Brak produktów
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Nowy produkt
Siatka wędliniarska służy do przygotowywania domowych wyrobów wędzonych oraz wędlin dojrzewających.
Siatka nie posiada właściwości obkurczających, rozciąga się do 42 cm.
Specjalnie dobrane materiały pozwalają na obróbkę cieplną mięsa do temp. 125°C bez zmiany aromatu i smaku. Mięso należy włożyć luźno do środka. Sugerowana waga mięsa: maksymalnie 1,5 kg.
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Słód Monachijski jest idealnym słodem do piw ciemnych typu Lager, Bock...