Brak produktów
Forma serowarska do domowego wyrobu serów, okrągła, idealna zwłaszcza do serów podpuszczkowych miękkich oraz twarogowych. Pozwala otrzymać ser w kształcie półkuli. Forma posiada otwory, przez które odcieka serwatka oraz nóżki, dzięki którym odciekający płyn nie styka się z serem.
Wykonana została z wytrzymałego tworzywa, posiada atest dopuszczający do kontaktu z żywnością.
Wysokość foremki: 5 cm.
Domowy wyrób sera to jeden z najbardziej atrakcyjnych rodzajów SLOW FOOD. Taki ser najlepiej smakuje ze świeżym, pachnącym,chlebem i winem - również domowej produkcji., Warto jeść zdrowe, samemu tworzone sery i degustować je w miłej atmosferze, w gronie bliskich i przyjaciół.
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Słód Monachijski jest idealnym słodem do piw ciemnych typu Lager, Bock...