Brak produktów
Nowy produkt
10 Przedmioty
Forma serowarska do domowej produkcji serów podpuszczkowych, głównie Ricotta.
Przy wykorzystaniu tej formy otrzymuje się ser w kształcie walca o wadze 500g.
Bardzo trwała, wykonana z wytrzymałego tworzywa posiadającego atesty do kontaktu z żywnością.
Formę można używać wraz z drewnnianą prasą do sera używając dwóch foremek, jednej jako pokrywy. Forma posiada otwory przez które odcieka serwatka oraz nóżki, które powodują, że odcyekający płyn nie styka się z serem.
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Słód Monachijski jest idealnym słodem do piw ciemnych typu Lager, Bock...