
Nici wędliniarskie bawełniane, w kolorze szarym – do ręcznego wiązania mięs, przeznaczonych do wędzenia, parzenia lub do rolad na czas ich pieczenia. Naturalne materiały pozwalają na obróbkę cieplną mięsa (do 240°C), bez zmiany jego aromatu i smaku. Nici są niezwykle wytrzymałe, dzięki czemu mięso może być zawieszone na haku bez żadnych obaw, że spadnie.
9,60 zł
Na stanie
Do wyrobu domowych mięs i wędlin – niezbędnik każdego domowego wędliniarza ułatwiający wiązanie wyrobów mięsnych.
• Wytrzymałość termiczna do 240°C – nić umożliwia obróbkę taką jak wędzenie, parzenie, pieczenie bez zmiany aromatu i smaku przygotowywanego mięsa.
• Wytrzymałość na pęknięcia – nić pozwala bez obaw zawiesić mięso na haku.
• Wygodna szpula – ułatwia przechowywanie bez ryzyka poplątania.
• Inne zastosowania – nici można wykorzystać także w ogrodzie albo przy pakowaniu prezentów.
Produkt posiada atest PZH dopuszczający do kontaktu z żywnością.
Uwaga!
Wytrzymałość termiczna do 240°C.
Wymiary :
Ø 2 mm
długość 75 m.
Dla zamówień powyżej 500zł
Dla stałych klientów
Ponad 1500 produktów
Pomagamy w doborze produtków
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.