Brak produktów
Pirosiarczyn Turbo
Pirosiarczyn Turbo do przemywania sprzętu winiarskiego. Nowa, autorska receptura – połączenie pirosiarczynu z kwasem cytrynowym. Środek dla wszystkich, którzy chcą mieć pewność, że ich sprzęt winiarski będzie po przemyciu idealnie przygotowany do wyrobu domowych trunków. Test wykazał, że Pirosiarczyn Turbo jest skuteczny w 99,99%. Środek odpowiednio obniża pH roztworu, działa szybko i w pełni efektywnie, likwidując mikroorganizmy mogące powodować zepsucie wina.
Sposób użycia: Zawartość obu saszetek wsyp do 2 L wody, wymieszaj i użyj od razu.
Składniki: pirosiarczyn potasu (10 g), kwas cytrynowy (5 g).
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Słód Monachijski jest idealnym słodem do piw ciemnych typu Lager, Bock...