
Niezastąpiona w produkcji wędlin – ręczna pionowa nadziewarka idealnie sprawdzi się podczas przygotowywania domowych kiełbas, wędlin, a także potraw z podrobów. Dzięki niej łatwo i szybko napełnisz farszem osłonki wędliniarskie (tj. jelita naturalne, osłonki poliamidowe, osłonki białkowe).
195,00 zł
Na stanie
Marzysz o zdrowych, domowych wędlinach bez substancji konserwujących i zbędnych dodatków chemicznych? Nasza pionowa, ręczna nadziewarka to niezastąpione urządzenie, które z pewnością przyda Ci się podczas produkcji domowych kiełbas, wędlin oraz potraw z podrobów. Wysoka jakość stali nierdzewnej, z której wykonany jest cylinder nadziewarki, a także przemyślana konstrukcja i specjalnie zaprojektowany tłok, odporny na zginanie sprawiają, że urządzenie posłuży Ci przez lata! W zestawie z naszą nadziewarką znajdziesz również, aż 4 lejki (z systemem odpowietrzania) o różnych rozmiarach, które pozwolą Ci na wykonanie domowych wyrobów o średnicach: 14 mm, 18 mm, 21 mm i 25 mm. Wybierając naszą nadziewarkę, otrzymujesz więc możliwość przygotowywania naprawdę zróżnicowanych potraw! Nadziewarka jest niezwykle łatwa w obsłudze, a także konserwacji. Idealnie sprawdzi się w każdym gospodarstwie domowym.
Uwaga!
Przed każdym użyciem nadziewarkę należy dokładnie umyć i rozprowadzić łyżeczkę oleju jadalnego na jej wewnętrznej powierzchni. Jest to konieczne, by zapewnić właściwą pracę tłoka i wydłużyć żywotność urządzenia.
Zestaw zawiera:
– nadziewarkę,
– 4 lejki (z systemem odpowietrzania) w różnych rozmiarach: 14, 18, 21, 25 mm,
– obręcz do montażu lejków,
– korbę, śrubę do przytwierdzenia korby,
– śrubę do montażu nadziewarki do blatu o różnych grubościach,
– instrukcję obsługi.
Wymiary korpusu:
49 x 16 x 22 cm
Długość całkowita lejków:
149 mm
Dla zamówień powyżej 500zł
Dla stałych klientów
Ponad 1500 produktów
Pomagamy w doborze produtków
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.