Brak produktów
Kolejna odmiana piwa Ale z dodatkiem palonego słodu. Piwo o ciemnej mahoniowej barwie i kremowej pianie. Charakterystyczny aromat palonego słodu z dodatkiem czekolady. Bogaty pełny smak zrównoważony subtelna chmielową goryczką, która nadaje piwu wytrawne wykończenie. Piwo praktycznie niespotykane w polskich sklepach. Teraz i ty możesz spróbować tego piwa. W dodatku butelka będzie kosztowała 1zł z groszami.
Barwa: 55-65 EBC. Goryczka: 50-60 IBU.
Zawartość alkoholu w gotowym piwie około 5,2%. Zalecana temperatura fermentacji: 18-25°C.
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Słód Monachijski jest idealnym słodem do piw ciemnych typu Lager, Bock...