Brak produktów
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Nowy produkt
Koszyk wiklinowy zbijany służący do wyrastania ( garowania ) ciasta na chleb.
Dzięki koszykowi po przełożeniu na blachę ciasto nie rozlewa się na boki. Wyrastanie w koszyku ma też bardzo dobry wpływ na strukturę produktu a skórka nie pęka.
Wymiary:
średnica: 19 cm
głębokość : 7,5 cm
Przed pierwszym użyciem koszyk należy wygrzać w piekarniku:
ok 20 min w temperaturze 160 st C.
Produkt wyprodukowany w Polsce.
Kod producenta | 1 |
Marka | Browin |
Stan | Nowy |
Materiał | inny |
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Słód Monachijski jest idealnym słodem do piw ciemnych typu Lager, Bock...