Chmiel MANDARINA BAVARIA 50g - granulat 2024
6,00 zł
Gozdawa - Irish Red Ale - Seria Koneser
95,00 zł
Chmiel aromatyczny Saaz (Zatecki) (CZ) 100g - granulat 2024
14,00 zł
Zestaw surowców (słody) - PILS 12 blg 20 litrów piwa
Od 61,00 zł
SŁÓD PSZENICZNY Ciemny 0.5 kg - Weyermann
Od 5,50 zł
Multimierz Winomierz (cukromierz)(BLG)do pomiaru cukru i alkoholu
21,00 zł
Gozdawa - Weizenbock - Seria EXPERT
100,00 zł
Projektor Świąteczny Laserowy Led Rzutnik na Dom Star Shower Płatki Śniegu
29,00 zł
Zegarek na rękę rower biały pasek prezent
19,50 zł
Termometr do destylacji
17,70 zł
Zegarek na rękę czarno biały pomysł na prezent
15,00 zł
Lampki Świąteczne Dzwonki 72 Led Zewnętrzne XXL Choinkowe Ozdoba Wisząca
34,50 zł
18,00 zł
Na stanie
Intuicyjna graficzna skala umieszczona na termometrze pozwala Ci nie tylko na wykonanie pomiaru od 0 do 120 stopni, ale również na określenie idealnej temperatury do pieczenia mięs, w zależności od ich rodzaju. Rysunki zwierząt umieszczone na skali podpowiedzą Ci w jakich temperaturach najlepiej przygotowywać drób, wieprzowinę, cielęcinę, jagnięcinę oraz wołowinę.
Aby dokonać prawidłowego pomiaru temperatury wystarczy, że wbijesz szpikulec – sondę w przygotowywane mięso. Czujka termiczna znajduje się między 0,5 cm, a 1 cm od początku szpikulca, dlatego warto zadbać o to, by termometr został odpowiednio wbity w przygotowywaną potrawę.
Wyposaż swoją kuchnię w termometr kulinarny do pieczenia, wędzenia oraz gotowania mięs i twórz potrawy, jak najlepsi!
Dla zamówień powyżej 500zł
Dla stałych klientów
Ponad 1500 produktów
Pomagamy w doborze produtków
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.