Brak produktów
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Nowy produkt
Zawartość 25ml barwnika wystarcza na 4 do 12L alkoholu.
Barwnik spożywczy uzyskiwany z cukru jest używany do zabarwiania wszelkich napojów alkoholowych w kolorach od jasnożółtego do ciemnobrązowego.
Szacunkowe proporcje stosowania:
Poziom zabarwienia uzależniony jest oczywiście od wyjściowego koloru płynu który chcemy zabarwić.
Kraj pochodzenia Szwecja, barwnik E150A tak zwany cukier palony, karmel alkaliczny, karmel prosty, karmel klasy I – cukier poddany działaniu wysokiej temperatury w procesie karmelizacji, w wyniku czego uzyskuje charakterystyczną brązową (karmelową) barwę.
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Słód Monachijski jest idealnym słodem do piw ciemnych typu Lager, Bock...