Brak produktów
Nakłuwacz do mięs z zabezpieczeniem. 56 ostrzy ze stali nierdzewnej.
Nakłuwacz do mięs, to idealne urządzenie zarówno dla profesjonalistów, jak i dla początkujących adeptów sztuki kulinarnej.
Skraca czas przyrządzania mięsa nawet do 50%.
Zmiękczenie mięsa przy pomocy nakłuwacza pozwala na lepsze, równomierne wchłanianie marynat oraz przypraw.
Potrawy stają się dużo bardziej wyraziste oraz kruche.
Przyspiesza zarówno gotowanie, smażenie, jak i grillowanie potraw. Mięso podczas obróbki zachowuje swoje naturalne soki.
Potrawy łatwiej spożyć, są smaczniejsze i lepiej trawione.
Blokada wysunięcia ostrzy oraz ergonomiczna i stabilna konstrukcja zapewniają bezpieczne, a także wygodne używanie nakłuwacza.
Nakłuwacz ten genialnie nadaje się do:
- steków typu palomilla
- piersi z kurczaka
15,00 zł
69,00 zł
8,70 zł
Jęczmień palony jest stosowany do piw takich...
4,50 zł
5,00 zł
10,80 zł
25,00 zł
9,20 zł
7,50 zł
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Słód Monachijski jest idealnym słodem do piw ciemnych typu Lager, Bock...