Słód monachijski typ II Viking Malt (16-24 EBC) 1kg
Od 8,00 zł
Zestaw surowców (słody) Saison 14,0 Blg
Od 61,00 zł
Łącznik - sztywne połączenie rurki do rozlewu z kranem
2,50 zł
Kapslownica stołowa PT
135,00 zł
Słód pszeniczny Viking Malt (3-6 EBC) 5kg
Od 31,00 zł
Chmiel goryczkowy marynka 50g - granulat T-90 2024
5,00 zł
Słód pszeniczny jasny 3-5 EBC Weyermann (R) - 1 kg
Od 9,00 zł
Odkwaszacz.
Uniwersalny środek do obniżenia kwasowości moszczów ( win ) owocowych i gronowych.
PORCJA 15 g NA 10-20 L MOSZCZU
Skład: węglan wapnia CaCO3
Sposób użycia:
Węglan wapnia rozpuścić w 100 ml wody, dodać do moszczu ( wina ), dokładnie wymieszać. Po dobie moszcz zlać znad utworzonego osadu.
Nie należy przekraczać dawki 15 g na 10 L moszczu
Dodatek 6-7 g do 10 L moszczu spowoduje obniżenie jego kwasowości o 1 g/L.
Dla zamówień powyżej 500zł
Dla stałych klientów
Ponad 1500 produktów
Pomagamy w doborze produtków
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.