Termometr do wędzarni 0C +120C 210mm

Czy dbasz o prawidłową temperaturę podczas procesu pieczenia, parzenia, wędzenia czy gotowania? Mamy dla Ciebie sprawdzony sprzęt, który ułatwi Ci pracę w kuchni przy przygotowywaniu pysznego, domowego jedzenia.

20,00 

Na stanie

SKU: 101400 Kategorie: , ,

Profesjonalny sprzęt w Twojej kuchni – termometr ze skalą od 0 do +120°C, idealnie sprawdzi się do wędzenia i grillowania.
Długi szpikulec dla lepszego efektu – szpikulec o długości 20,5 cm i średnicy 0,4 cm zapewni precyzyjny pomiar temperatury Twojego dania.
Trwały i solidny – termometr wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej.
Wygodny w użytkowaniu – termometr można montować w wędzarniach lub używać do parzenia wyrobów.
Bezpieczny dla Twojego zdrowia
Trwały, solidnie wykonany termometr gastronomiczny z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Idealny do kontrolowania temperatury podczas procesu wędzenia i grillowania. Urządzenie wyposażone jest w długi szpikulec o wymiarach 20,5 cm oraz średnicą 0,4 cm.

Posiada specjalny czujnik temperatury – sondę, która precyzyjnie mierzy ciepłotę przyrządzanego dania. Urządzenie charakteryzuje się szeroką skalą temperatury – od 0 do 120°C, ujętą na dużej oraz czytelnej, czarnej tarczy.

Kontrolowanie temperatury procesu kulinarnego może stać się dziecinnie proste? Oczywiście! Aby dokonać prawidłowego pomiaru temperatury wystarczy, że wbijesz sondę w przygotowywane mięso. Czujnik temperatury znajduje się między 0,5 cm a 1 cm od początku szpikulca, dlatego warto zadbać o to, by termometr został odpowiednio wbity w przygotowywaną potrawę.

Użyj naszego profesjonalnego termometru kulinarnego z długim szpikulcem i ciesz się smacznymi, domowymi wyrobami!

Pamiętaj, przed użyciem termometru należy zdjąć osłonkę.

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Termometr do wędzarni 0C +120C 210mm”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *