Brak na stanie
Efektowny termometr z nierdzewnej stali, w silikonowej osłonce, która zmniejsza nagrzewanie się tarczy. Doskonały do sprawdzania temperatury potraw podczas pieczenia i gotowania. Ikonki graficzne na tarczy ułatwiają właściwy dobór temperatury do danego rodzaju mięsa.
Czujka termiczna, znajdująca się w obszarze między 0,5 cm a 1 cm od ostrej części szpikulca, powinna być umieszczona w najgrubszej części mięsa, z dala od kości.
UWAGA: Termometr nie może pozostawać w piekarniku w trakcie pieczenia, służy tylko do jednorazowej kontroli temperatury podczas pieczenia lub gotowania.
Przed włożeniem do gorącego piekarnika należy ściągnąć plastikowy pokrowiec z szpili termometru.
Zakres pomiaru temperatury: od 0 do 120°C.
Tolerancja +/-1°C.
Dla zamówień powyżej 500zł
Dla stałych klientów
Ponad 1500 produktów
Pomagamy w doborze produtków
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.