Termometr do pieczenia mięs 0 C +120 C idealny do szynkowaru

Dedykowany do szynkowarów — specjalnie dostosowana długość sondy sprawi, że przy pomocy tego termometru z łatwością sprawdzisz temperaturę podczas przygotowywania wędlin i innych potraw w szynkowarach o pojemności 1,5 kg lub 3 kg.

19,00 

Na stanie

SKU: 100601 Kategorie: ,
  • Do pomiaru temperatury wsadu i wody — termometr służy do przeprowadzenia bezpośredniego pomiaru temperatury wewnątrz potrawy przygotowywanej w szynkowarze (poprzez wbicie termometru w dedykowany do tego otwór znajdujący się w pokrywie szynkowaru), a także do sprawdzania temperatury wody podczas parzenia (w naczyniu z szynkowarem).
  • Czytelna, kolorowa skala  specjalne oznaczenia na skali termometru podpowiedzą Ci, w jakich temperaturach zalecane jest parzenie konkretnych typów mięs, dzięki czemu Twoje wędliny nigdy nie będą przesuszone!
  • Wysoka jakość  termometr wykonano z wysokiej jakości stali nierdzewnej oraz szkła odpornego na wysoką temperaturę. Tarcza termometru oraz sonda zostały zaprojektowane specjalnie pod kątem szynkowaru, z uwzględnieniem jego rozmiarów, dzięki czemu korzystanie z obu urządzeń jest komfortowe i efektywne.
  • Bezpieczne przechowywanie — wraz z termometrem otrzymasz specjalną osłonę sondy, która zapewni bezpieczeństwo użytkowania oraz przechowywania termometru, bez obaw o jego uszkodzenie.


Termometr, który musisz mieć w swojej kuchni! Idealny do sprawdzania temperatury wewnątrz wsadu, a także temperatury wody podczas parzenia domowych wędlin w szynkowarach! Specjalnie dostosowana długość sondy pasuje do rozmiarów szynkowarów o pojemności 1,5 kg oraz 3 kg. Kolorowa tarcza termometru również została zaprojektowana specjalnie pod kątem przygotowywania dań w tych urządzeniach — znajdziesz na niej podpowiedzi wskazujące zalecane temperatury parzenia różnych rodzajów mięs. Termometr wykonany jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej oraz szkła odpornego na wysoką temperaturę, dzięki czemu posłuży w Twojej kuchni przez lata!


Pamiętaj, przed użyciem termometru należy zdjąć osłonkę.


Wymiary:

  • zakres pomiaru: 0-120°C
  • średnica tarczy: 5,3 cm
  • długość sondy: 12,5 cm


Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Termometr do pieczenia mięs 0 C +120 C idealny do szynkowaru”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *