Brak produktów
Znakomity do przyrządzania soczystych steków. Sprawia, że mięso staje się kruche i delikatne. Ergonomiczny kształt umożliwia nakłuwanie bez użycia dużego nakładu siły.
Zalety:
- skraca czas gotowania, smażenia, grillowania nawet o 50%,
- pozwala na lepsze wchłanianie marynat oraz przypraw,
- zmiękcza masę włóknista mięsa,
– zapobiega zmniejszaniu się objętości potraw w trakcie pieczenia,
- przydatny w każdej kuchni a także do przyrządzania potraw z grilla,
Szerokość produktu: 5cm
Głębokość produktu: 5cm
Wysokość produktu: 19cm
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Słód Monachijski jest idealnym słodem do piw ciemnych typu Lager, Bock...