Brak produktów
Nowy produkt
6 Przedmioty
Ręczna pozioma nadziewarka do kiełbas - przeznaczona do wyrobu wędlin, idealna dla gospodarstw domowych i dla małych masarni. Dzięki niej łatwo i szybko napełnisz farszem osłonki wędliniarskie.
Produkt wyposażony jest w 4 lejki (z systemem odpowietrzania), które są stabilnie zamontowane do nadziewarki przez dokręcaną obręcz. W zestawie znajduje się wytrzymały i odporny na zginanie tłok, pokryty silikonem. Zabezpieczenie gwintu miedzianą powłoką wydłuża żywotność nadziewarki. Nadziewarka jest niezastąpiona przy produkcji domowych kiełbas, wędlin oraz potraw z podrobów.
Zestaw zawiera: nadziewarkę, 4 lejki w różnych rozmiarach: 14 mm, 18 mm, 21 mm, 25 mm; obręcz do montażu lejków; korbę; śrubę do przytwierdzenia korby; solidną przyssawkę do montażu nadziewarki do blatu; instrukcję obsługi.
Uwaga! Przed każdym użyciem nadziewarkę należy dokładnie umyć i rozprowadzić łyżeczkę oleju jadalnego na jej wewnętrznej powierzchni. Jest to konieczne, by zapewnić właściwą pracę tłoka i pozwala wydłużyć żywotność urządzeni
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Słód Monachijski jest idealnym słodem do piw ciemnych typu Lager, Bock...