Brak produktów
Nakłuwacz do mięs z zabezpieczeniem. 56 ostrzy ze stali nierdzewnej.
Nakłuwacz do mięs, to idealne urządzenie zarówno dla profesjonalistów, jak i dla początkujących adeptów sztuki kulinarnej.
Skraca czas przyrządzania mięsa nawet do 50%.
Zmiękczenie mięsa przy pomocy nakłuwacza pozwala na lepsze, równomierne wchłanianie marynat oraz przypraw.
Potrawy stają się dużo bardziej wyraziste oraz kruche.
Przyspiesza zarówno gotowanie, smażenie, jak i grillowanie potraw. Mięso podczas obróbki zachowuje swoje naturalne soki.
Potrawy łatwiej spożyć, są smaczniejsze i lepiej trawione.
Blokada wysunięcia ostrzy oraz ergonomiczna i stabilna konstrukcja zapewniają bezpieczne, a także wygodne używanie nakłuwacza.
Nakłuwacz ten genialnie nadaje się do:
- steków typu palomilla
- piersi z kurczaka
69,00 zł
12,00 zł
Jęczmień palony jest stosowany do piw takich...
4,50 zł
5,00 zł
39,00 zł
85,00 zł
8,70 zł
15,00 zł
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Słód Monachijski jest idealnym słodem do piw ciemnych typu Lager, Bock...