
Mieszanka przyprawowa do sporządzania solanki “Jelux”- to naturalne składniki, które pozwolą Ci na przygotowanie pysznych i aromatycznych szynek, polędwiczek, schabów lub boczków.
✔️ 172 g mieszanki na 1,5l wody pozwoli Ci na peklowanie ok. 3 kg mięsa. Zalecamy dodać 3g maggi.
12,55 zł
Na stanie
Mieszanka przyprawowa do sporządzania solanki “Jelux”- to naturalne składniki, które pozwolą Ci na przygotowanie pysznych i aromatycznych szynek, polędwiczek, schabów lub boczków.
✔️ 172 g mieszanki na 1,5l wody pozwoli Ci na peklowanie ok. 3 kg mięsa. Zalecamy dodać 3g maggi.
✔️ Skład: peklosól (sól spożywcza, substancja konserwująca: azotyn sodu), czosnek, cukier, ziele angielskie, jałowiec, pieprz czarny, liść laurowy.
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu, w szczelnie zamkniętych opakowaniach.
Sposób przygotowania:
Do odpowiednio dobranego naczynia wlewamy 1,5L wody, dodajemy gotową mieszankę, przyprawę maggi i mieszamy do całkowitego rozpuszczenia. Do tak przygotowanej solanki dodajemy mięso. Całość przechowujemy w temperaturze 4-8 stopni celcjusza przez około 5-7 dni.
W zakładzie używane są: zboża zawierające gluten, seler, soja, dwutlenek siarki.
Dla zamówień powyżej 500zł
Dla stałych klientów
Ponad 1500 produktów
Pomagamy w doborze produtków
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.