Radełko do ciasta, makaronu stalowe podwójne MISTY 4 cm

Radełko kuchenne do przygotowywania makaronu, faworków czy ravioli. Wyposażone w dwa rodzaje stalowych ostrzy – gładkie i falowane.

10,00 

Na stanie

SKU: 10-111-019 Kategorie: , ,

PODWÓJNE – Radełko podwójne do ciasta, makaronu, faworków, ravioli i innych. Przydatne w każdej kuchni. Radełko ma długość 18 cm a średnica ostrza wynosi 4 cm.
SOLIDNE – Ostrza wykonane z najwyższej jakości stali nierdzewnej. Uchwyt wykonany z wytrzymałego tworzywa w beżowym kolorze.
OSTRE – Posiada dwa ostrza tnące: jedno gładkie do prostych cięć i jedno faliste do krawędzi zygzakowatych. W ten sposób narzędzie tnie i jednocześnie uszczelnia brzegi ciasta lub ravioli.
UNIWERSALNE – Radełko posiada uniwersalne zastosowanie. Sprawdzi się również do robienia: makaronów, paluszków pikantnych, paluszków chlebowych, słodyczy lub pikantnych krakersów i ciastek, a także do dekoracji ciast i tart.
WYGODNE – Ergonomiczna, antypoślizgowa rączka zapewnia wygodną i bezpieczną pracę. Praktyczny otwór na krawędzi uchwytu pozwala na jego zawieszenie. Nadaje się do mycia w zmywarce do naczyń.

Radełko z podwójnymi ostrzami: gładkim i falistym. Wykonane z solidnych materiałów, odpowiednio użytkowane posłuży długie lata. Radełko posiada uniwersalne zastosowanie i sprawdzi się do przygotowywania makaronów, ale również słodyczy czy nawet do dekoracji tort i ciast. Oryginalny produkt greckiej marki NAVA z linii przyborów kuchennych Misty. Wyprodukowano zgodnie z europejskimi standardami.

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Radełko do ciasta, makaronu stalowe podwójne MISTY 4 cm”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *