Brak produktów
Nowy produkt
2 Przedmioty
Ostatnie egzemplarze!
Prasa wykonana jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Niezwykle solidna i funkcjonalna będzie służyć przez długie lata.
Wyciskany sok przedostając się przez otwory w koszu wsadowym nie ulega rozpryskowi, chroni przed tym osłona w której jest on umieszczony.
Zastosowanie:
- prasa ramowa przeznaczona jest do wyciskania soku z uprzednio przygotowanych owoców (rozdrobnionych i macerowanych z dodatkiem Pektoenzymu lub po wstępnej fermentacji), np. jabłek, winogron, śliwek, wiśni, porzeczek i wielu innych dostępnych na polskim rynku.
- doskonała do wyciskania soku np.: z kiszonej kapusty czy pomidorów.
- może zostać wykorzystana również do produkcji serów
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Słód Monachijski jest idealnym słodem do piw ciemnych typu Lager, Bock...