Nowy produkt

Termometr do pieczenia mięs 0 C +120 C idealny do szynkowaru

15,00 zł

Więcej informacji

Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej idealny do pieczenia różnego rodzaju mięs. Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealna temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny.
Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca. W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie.

Dane techniczne:
- zakres temperatur: od 0°C do 120°C
- dokładność pomiaru: +/-2°C
UWAGA:
Termometr może pozostawać w piekarniku przez cały okres pieczenia.

Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Termometr do pieczenia mięs 0 C +120 C idealny do szynkowaru

Termometr do pieczenia mięs 0 C +120 C idealny do szynkowaru

13 innych produktów w tej samej kategorii:

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Termometry

Najczęściej kupowane

Informacje

Poradniki

Producenci

Ostatnio przeglądane