Brak produktów
Profesjonalny dwuskładnikowy środek klarujący znanej i cenionej firmy COOBRA. Idealny do różnego rodzaju nastawów wina czy zacierów.
Instrukcja użycia COOBRA Turbo Clear
Po zakończeniu fermentacji należy zlać nastaw znad osadu do czystego pojemnika. Przez chwilę zaleca się mieszać nastawem by pozbyć się dwutlenku węgla. Najpierw dodajemy saszetkę oznaczoną symbolem „1” i dokładnie mieszamy. Po upływie około 1 godziny dodajemy saszetkę „2” i ponownie delikatnie mieszamy.
Profesjonalny środek Szwedzki.
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Słód Monachijski jest idealnym słodem do piw ciemnych typu Lager, Bock...