Brak produktów
Nowy produkt
339 Przedmioty
Coobra 48 to nowa i niezwykle skuteczna mieszanka drożdży, pożywki i mikroelementów, cechująca się niezwykle wydajną „pracą”:
6kg cukru w nastawie – czas fermentacji około 48H – do 14%
8kg cukru w nastawie – czas fermentacji około 120H – do 19%
Aby fermentacja mogła dojść do 21% z 9kg cukru, temperatura fermentacji musi cały czas utrzymywać się pomiędzy 18-240C, należy schładzać nastaw jeżeli będzie to konieczne. Czas fermentacji w tym przypadku to 7-10 dni. Najlepsze efekty uzyskamy używając 10kg glukozy zamiast cukru.
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Słód Monachijski jest idealnym słodem do piw ciemnych typu Lager, Bock...