
Nakłuwacz do mięs z zabezpieczeniem. 56 ostrzy ze stali nierdzewnej.
Nakłuwacz do mięs, to idealne urządzenie zarówno dla profesjonalistów, jak i dla początkujących adeptów sztuki kulinarnej.
Skraca czas przyrządzania mięsa nawet do 50%.
Zmiękczenie mięsa przy pomocy nakłuwacza pozwala na lepsze, równomierne wchłanianie marynat oraz przypraw.
Potrawy stają się dużo bardziej wyraziste oraz kruche.
Przyspiesza zarówno gotowanie, smażenie, jak i grillowanie potraw. Mięso podczas obróbki zachowuje swoje naturalne soki.
Potrawy łatwiej spożyć, są smaczniejsze i lepiej trawione.
Blokada wysunięcia ostrzy oraz ergonomiczna i stabilna konstrukcja zapewniają bezpieczne, a także wygodne używanie nakłuwacza.
Nakłuwacz ten genialnie nadaje się do:
– steków typu palomilla
– piersi z kurczaka
Dla zamówień powyżej 500zł
Dla stałych klientów
Ponad 1500 produktów
Pomagamy w doborze produtków
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.