Brak produktów
Nowy produkt
4 Przedmioty
Charakterystyka produktu: :
Wykazuje właściwości mięknięcia w podwyższonych temperaturach. Po zastygnięciu trwale zachowuje kształt. Ma dobrą przyczepność do papieru, tekstyliów oraz innych powierzchni.
Użytkowanie: :
Stosowany od stuleci do uszczelniania korków butelek i wykonywania odcisków pieczęci na ważnych dokumentach. Bardzo prostą metodą stopienia laku jest jego skruszenie do puszki aluminiowej i rozgrzanie nad palnikiem lub świeczką.
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Słód Monachijski jest idealnym słodem do piw ciemnych typu Lager, Bock...