Brak produktów
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Nowy produkt
Naczynie jest idealne do pieczenia chleba, mięs, warzyw i wielu innych produktów spożywczych.
Specjalne właściwości tworzywa, z którego wykonany jest Garnek Rzymski pozwalają na przygotowanie potraw w atmosferze pary wodnej. Nie ma potrzeb dodawania tłuszczu czy oleju dzięki czemu dania zachowują swój naturalny aromat, witaminy i mikroelementy, są pyszne i zdrowe. Tak przygotowane potrawy są idealne dla osób będących na diecie.
Porowata struktura naczynia pozwala na wchłonięcie wody, która następnie paruje w trakcie pieczenia. Nic się nie przypala, a piekarnik pozostaje czysty.
Użytkowanie:
Przed każdym użyciem garnek należy moczyć w wodzie przez 10-15 minut. Następnie wstawiamy garnek do zimnego piekarnika. W celu uzyskania chrupiącej potrawy 10 min. przed końcem pieczenia należy zdjąć pokrywkę garnka. Garnka nie należy stawiać bezpośrednio na gazie czy płycie elektrycznej. Garnek rzymski nie może być poddawany gwałtownym zmianom temperatury. Nie należy wlewać zimnych płynów do gorącego garnka.
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Słód Monachijski jest idealnym słodem do piw ciemnych typu Lager, Bock...