Mech irlandzki (Irish moss) - Środek do klarowania brzeczki - 10g
3,00 zł
Słód karmelowy 150 Viking Malt (100-180 EBC) 1kg
Od 7,00 zł
Kapsle Zielone metalizowane 50 szt
7,00 zł
Słód monachijski typ I Viking Malt (12-15 EBC) 5kg
Od 31,00 zł
Kran do pojemnika fermentacyjnego - obrotowy 2.0
12,00 zł
Gozdawa - Bohemia Pilsner - Seria Koneser
100,00 zł
Kapsle z nadrukiem KUFEL I KŁOSY - 50 sztuk
7,00 zł
Naczynie jest idealne do pieczenia chleba, mięs, warzyw i wielu innych produktów spożywczych.
Specjalne właściwości tworzywa, z którego wykonany jest Garnek Rzymski pozwalają na przygotowanie potraw w atmosferze pary wodnej. Nie ma potrzeb dodawania tłuszczu czy oleju dzięki czemu dania zachowują swój naturalny aromat, witaminy i mikroelementy, są pyszne i zdrowe. Tak przygotowane potrawy są idealne dla osób będących na diecie. Porowata struktura naczynia pozwala na wchłonięcie wody, która następnie paruje w trakcie pieczenia. Nic się nie przypala, a piekarnik pozostaje czysty.
Użytkowanie:
Przed każdym użyciem garnek należy moczyć w wodzie przez 10-15 minut. Następnie wstawiamy garnek do zimnego piekarnika. Garnka nie należy stawiać bezpośrednio na gazie czy płycie elektrycznej. Garnek rzymski nie może być poddawany gwałtownym zmianom temperatury. Nie należy wlewać zimnych płynów do gorącego garnka.
Dla zamówień powyżej 500zł
Dla stałych klientów
Ponad 1500 produktów
Pomagamy w doborze produtków
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.