Brak produktów
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Nowy produkt
Data ważności: 24/02/2024
Typ fermentacji : górna
Zakres temperatur fermentacji : 18-24 st.C
Stopień odfermentowania : 75-80%
Flokulacja : średnia/wysoka
Tolerancja alkoholu w piwie : 15% ABV
Profil smakowy : ciekawy belgijski szczep produkujący relatywnie mało owocowych estrów. Najbardziej „powściągliwy” szczep belgijski w ofercie FM. Polecany do ciemnych belgów. Duża tolerancja na alkohol. .
Szczep polecany do piw w stylach : Blond, Dubbel, Tripel, Belgian Dark Strong Ale
Profil szczepu zbliżony do : WYEAST 1762 Belgian Abbey II
Pojemność: 40ml
7,00 zł
8,00 zł
8,00 zł
5,50 zł
5,60 zł
6,10 zł
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w...
30,50 zł
15,00 zł
9,20 zł
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej...
30,50 zł
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Słód Monachijski jest idealnym słodem do piw ciemnych typu Lager, Bock...