Brak produktów
Szczep dolnej fermentacji o najwyższym odfermentowaniu.
Temperatura fermentacji 9-20°C
Temperatura optymalna fermentacji 12-15°C
Flokulacja najwyższa
Tolerancja na alkohol 6,9%
Uwaga: brzeczkę należy bardzo dobrze napowietrzyć, gdyż szczep w początkowej fazie potrzebuje dużo tlenu.
Drożdże na 30 minut przed zadaniem należy uwodnić
w temperaturze 27 ºC +/- 3ºC.
5,50 zł
60,00 zł
61,00 zł
9,00 zł
5,80 zł
6,00 zł
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w...
30,50 zł
58,00 zł
17,80 zł
7,00 zł
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Słód Monachijski jest idealnym słodem do piw ciemnych typu Lager, Bock...