Brak produktów
Nowy produkt
40 Przedmioty
To szczep niemieckich drożdży lagerowych opracowany
pod kątem piwowarstwa domowego.
Temperatura fermentacji 12-22 ºC.
Temperatura optymalna fermentacji 12-17 ºC.
Odfermentowanie bardzo wysokie.
Flokulacja najwyższa.
Tolerancja na alkohol do 7,5 %.
Drożdże na 30 minut przed zadaniem należy uwodnić
w temperaturze 27 ºC +/- 3ºC.
7,50 zł
4,40 zł
5,60 zł
Słód Monachijski jest idealnym słodem do piw...
31,00 zł
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej...
30,50 zł
7,00 zł
42,90 zł
25,00 zł
7,50 zł
4,50 zł
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Słód Monachijski jest idealnym słodem do piw ciemnych typu Lager, Bock...