Brak produktów
Nowy produkt
12 Przedmioty
Klasyczne, uniwersalne drożdże piwowarskie DOLNEJ FERMENTACJI do wyrobu piwa domowego ze słodu pszenicznego i jęczmiennego. Sposób użycia: Zawartość torebki wsypać do 100 ml wody o temp. 27°C. Wymieszać i po 15 min wlać do pojemnika z brzeczką słodową. Fermentację prowadzić przez 10-14 dni, w temp. 11-16°C. SZYBKIE KLAROWANIE PIWA Produkt tylko do enologii, nie do bezpośredniego spożycia. Porcja na 20 L piwa. Masa netto: 11 g Najlepiej spożyć przed: Data i numer partii na zgrzewie. Przechowywać w temperaturze pokojowej. Składniki: drożdże (Saccharomyces cerevisiae), monostearynian sorbitolu (E491).
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Słód Monachijski jest idealnym słodem do piw ciemnych typu Lager, Bock...