Brak produktów
Nowy produkt
41 Przedmioty
Cukier mlekowy, w piwowarstwie stosowany jako dodatek do piw w stylu mleczny/słodki stout (Milk Stout, Sweet Stout).
Laktoza nie jest fermentowana przez drożdże: dodana na etapie przygotowywania brzeczki przechodzi do piwa i nadaje mu specjalną treściwość i lekko słodkawy smak.
Dawkowanie: przeciętnie 250 g na 20 litrów piwa w stylu Sweet/Milk Stout.
Słód Monachijski jest idealnym słodem do piw...
8,00 zł
11,50 zł
7,00 zł
3,00 zł
Słód Monachijski jest idealnym słodem do piw...
31,00 zł
8,00 zł
10,00 zł
5,50 zł
2,70 zł
5,10 zł
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Słód Monachijski jest idealnym słodem do piw ciemnych typu Lager, Bock...