Brak produktów
Nowy produkt
2 Przedmioty
Ostatnie egzemplarze!
Oryginalny belgijski cukier kandyzowany - biały, kruszony.
Polecany przy warzeniu piw mocnych górnej fermentacji w stylu belgijskim i/lub klasztorym: golden ale, tripel, quadrupel.
Zalecany także jako dodatek podczas warzenia z brew-kitów Brewferm (zamiast cukru lub ekstraktu słodowego).
8,34 zł
84,00 zł
6,20 zł
7,00 zł
5,50 zł
7,00 zł
9,00 zł
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w...
30,50 zł
9,00 zł
58,00 zł
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Słód Monachijski jest idealnym słodem do piw ciemnych typu Lager, Bock...