Brak produktów
Nowy produkt
2 Przedmioty
Ostatnie egzemplarze!
Oryginalny belgijski cukier kandyzowany - biały, kruszony.
Polecany przy warzeniu piw mocnych górnej fermentacji w stylu belgijskim i/lub klasztorym: golden ale, tripel, quadrupel.
Zalecany także jako dodatek podczas warzenia z brew-kitów Brewferm (zamiast cukru lub ekstraktu słodowego).
9,10 zł
5,00 zł
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej...
7,10 zł
10,00 zł
84,00 zł
8,34 zł
40,00 zł
9,90 zł
42,90 zł
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Słód Monachijski jest idealnym słodem do piw ciemnych typu Lager, Bock...