Brak produktów
Nowy produkt
4 Przedmioty
Oryginalny belgijski cukier kandyzowany - brązowy, kruszony.
Chętnie stosowany przez piwowarów, korzystających z tradycyjnych receptur na piwa belgijskie i/lub klasztorne - np. quadrupel. Polecany przy warzeniu piw mocnych górnej fermentacji.
14,00 zł
18,00 zł
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w...
7,10 zł
10,00 zł
4,50 zł
4,00 zł
18,50 zł
21,50 zł
5,50 zł
Słód Monachijski jest idealnym słodem do piw...
31,00 zł
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów,...
Podstawowy słód do wszelkiego rodzaju piw, w tym górnej fermentacji:...
Słód Monachijski jest idealnym słodem do piw ciemnych typu Lager, Bock...